Om oss

Med fokus på innovasjon, miljø, bærekraft og samfunnets behov ønsker vi å forbedre og effektivisere enhver arbeidsplass. I tillegg til å fjerne emballasje, svinn og retur, eliminerer vår løsning praktisk talt  forsøpling! Vi bruker biologisk nedbrytbart materiale, og frakter ikke luft i lastebiler.


Det unike og revolusjonerende produktet Isobetong leveres av Antopus Norge AS. Vår svenske partner Antopus Concrete Solutions AB har drevet i Sverige med stor suksess i flere år og ekspanderer nå til flere land. Antopus Concrete Solutions er representert i hele verdikjeden, og skal nå i samarbeid med Antopus Norge AS levere produktet til det Norske markedet. 

Vårt anvendelige og tilpassede produkt gjør det enkelt for oss å imøtekomme våre kunders behov. Bruksområdene vi har vært borti er så mange og ulike at vi mener det nesten ikke finnes grenser for hva vi kan løse. Dette gjør det enkelt å imøtekomme kunden. Miljøansvaret står sentralt i hele vår verdikjede, fra produktutvikling til leveranse.